Izrādās ļoti garšīgi! Un tas ir viegli un ātri pagatavojams! Es bieži tā gatavoju vakariņās savai ģimenei. Un pats galvenais, tas ir garšīgi gan karsts, gan auksts!
Lai pagatavotu, mums vajag 8 lielus kartupeļus. Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
Tad ņemu vienu lielu sīpolu un arī to sarīvēju, tikai uz smalkās rīves, lai sanāk putra. Sarīvētos sīpolus pieliek klāt rīvētiem kartupeļiem, tas ēdienam piešķirs sulīgumu un garšu, kā arī neļaus kartupeļiem satumst.
Tālāk noteikti visu iesālīt, pietiks ar vienu tējkaroti, un kartupeļus atstāj nostāvēties 8-10 minūtes, lai tie izdala sulu, kas ļoti labi jāizspiež.
Lasi vēl: Pūķis stājies likumīgā spēkā: nosauktas 4 zodiaka zīmes, kuru dzīvi viņš krasi mainīs
Sarīvētiem kartupeļiem un sīpoliem pieliek klāt divas vistas olas un pievienoju 4 ķiploka daiviņas, var arī sarīvēt vai izspiest caur ķiplokspiedi.
Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt..
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis brīdina, ka Ziemassvētkos laika apstākļi nelutinās un aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem
- Mazāk par stundu gatavošanai un minimums sastāvdaļu, bet garša pārspēj cerības: uz Jauno gadu kūkas vairs nepērku
- Valsts kultūrkapitāla fonds 10 cilvēkiem piešķīris mūža stipendiju – zināmi saņēmēji un stipendijas apmērs
- Es vairs neizmantoju eļļu, lai izceptu bekonu: kāds pieredzējis šefpavārs man atklāja vienu pavisam ikdienišķu sastāvdaļu izcilam rezultātam
- Naudas koku decembrī es apgriežu tikai šādi, lai tas neizstīdzētu un uzziedētu ar vēl bagātīgākiem ziediem
- Kad 65 gadus vecais “dīvāna īrnieks” kļuva nekaunīgs, viņa sieva pateica vienu frāzi…













