Izrādās ļoti garšīgi! Un tas ir viegli un ātri pagatavojams! Es bieži tā gatavoju vakariņās savai ģimenei. Un pats galvenais, tas ir garšīgi gan karsts, gan auksts!
Lai pagatavotu, mums vajag 8 lielus kartupeļus. Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
Tad ņemu vienu lielu sīpolu un arī to sarīvēju, tikai uz smalkās rīves, lai sanāk putra. Sarīvētos sīpolus pieliek klāt rīvētiem kartupeļiem, tas ēdienam piešķirs sulīgumu un garšu, kā arī neļaus kartupeļiem satumst.
Tālāk noteikti visu iesālīt, pietiks ar vienu tējkaroti, un kartupeļus atstāj nostāvēties 8-10 minūtes, lai tie izdala sulu, kas ļoti labi jāizspiež.
Lasi vēl: Pūķis stājies likumīgā spēkā: nosauktas 4 zodiaka zīmes, kuru dzīvi viņš krasi mainīs
Sarīvētiem kartupeļiem un sīpoliem pieliek klāt divas vistas olas un pievienoju 4 ķiploka daiviņas, var arī sarīvēt vai izspiest caur ķiplokspiedi.
Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt..
Tevi noteikti interesēs
- Krāpniekiem jauna shēma: viņi vairs nezvana, bet naudu ”pa taisno” noskaita no jūsu kartes – noskaidrosim kāby Sandra Vīgante
- Kāpēc patiesībā Padomju Savienības sievietes nenoņēma cepures telpāsby Rinalds Zembergs
- “Automašīnu īpašniekiem jāsagādā “skrāpīši”!”: meteorologs Toms Bricis paziņo, kad būs pirmā nakts, kad kārtīgi piesalsby Laura Andersone
- Kā viegli atskrūvēt jebkuru rūsējušu skrūvi pat pēc daudziem gadiem — metode, ko zina tikai pieredzējušie meistariby Rinalds Zembergs
- “Dzīve ir pārāk īsa, lai būtu saistīta ar sievieti”: specialo uzdevumu vienības veterāns stāsta, kāpēc viņš nekad neprecēsiesby Rinalds Zembergs
- ”ASV šis ir vienkārši neiespējami” amerikānis pastāstīja, kas viņu pārsteidza Latvijā, kad viņš šeit ieradāsby Sandra Vīgante